Plynové kúrenie na bombu sa široko využíva v gastronomických a ubytovacích zariadeniach. Je to praktické riešenie zároveň počas kuchynských prác, pre catering, pri organizovaní podujatí v exteriéri, ale aj na efektívne vykurovanie hotelových interiérov. Moderné fliaše so zaujímavým dizajnom sa často využívajú ako dekoračný prvok záhrad a terás pri gastronomických zariadeniach. Vďaka plynovým bombám pre hotely a reštaurácie sa budete môcť plne sústrediť na svoju prácu bez starostí s nákladmi súvisiacimi s prevádzkou a poruchami celého systému.
AKÉ PLYNOVÉ FĽAŠE SÚ VHODNÉ DO KUCHYNE?
Tento typ vykurovania je vhodný pre stacionárne i mobilné kuchyne a stále častejšie sa využíva počas tzv. ukážok live cooking. Je to obľúbená forma kulinárskej zábavy v hoteloch alebo exkluzívnych reštauráciách a taktiež ich využívajú veľmi radi i majitelia sezónnych zariadení bez zriadenej plynovej prípojky. Napojenie na plynovú fľašu je vhodné aj v prípade moderného vybavenia ,medzi ktoré patria napr. plynové stoličky. Plynové fľaše určené pre hotely a reštaurácie možno vymeniť jednoduchým spôsobom – môžete ich používať bez toho, že by ste potrebovali akékoľvek dodatočné náradie. Flaga dodáva pre toto odvetvie fľaše s plynom špičkovej kvality. Pri ich využívaní ako zdroja plynu v kuchyni je veľmi dôležitá aj bezpečnosť . Kontrola tesnosti a hmotnosti každej fľaše počas jej plnenia vám dávajú istotu, že s tým nemusíte mať starosti.
Plynové fliašé v exteriéri – mobilná gastronómia na teplo
Plynový gril je najčastejšie využívané zariadenie v tzv. street food gastronómii. Vďaka nemu možno pripraviť rozličné jedlá bez tuku a bez toho, aby ste museli rozpaľovať oheň. Jedlo vzniká týmto spôsobom veľmi rýchlo a zároveň zdravo, čo zvlášť oceňujú klienti obľúbených food truckov. Plynová bomba určená na použitie v mobilnej gastronómii by nemala zaberať priveľa miesta, musí by byť ľahká a jednoduchá na výmenu. Tohto typu moderné nádoby na plyn sú zároveň zárukou bezpečnosti pre samotného poskytovateľa služieb i okolie. Jednou z najdôležitejších výhod napojenia mobilnej gastronómie na plyn je vysoká efektívnosť využitia tohto paliva, čo sa priamo odrazí v ziskoch z podnikania.
Catering na plyn – obsluha hotelových HOLSTÍ na špičkovej úrovni
Slávnostné obedy, večierky alebo jednoducho štandardné hotelové raňajky so švédskym stolom – to sú momenty, v ktorých plynové kompozitné bomby sú veľmi užitočné. Plynové bomby s kapacitou 5 kg a 10 kg sú ľahké, pohodlné a zaručujú nepretržitú dodávku plynu, vďaka čomu je obsluha hotelových hosťov plynulá a bezproblémová. Okrem toho reduktor umožňuje bleskovú výmenu nádoby za novú bez toho, aby ste museli použiť akékoľvek náradie. Plynové bomby v oblasti cateringu umožňujú udržanie teploty jedál a horúcich nápojov tak dlho, aby ste sa nemuseli báť o vysoký štandard obsluhy hostí.
HOTELOVÉ OBJEKTY VYKUROVANÉ PLYNOM
Plynová bomba umožňuje efektívne vykurovanie tak menších, ako aj veľkých ubytovacích zariadení s vysokým štandardom. Lokalita tu nezohráva úlohu – toto riešenie je tak vhodné v meste ako i v útočiskách mimo civilizácie . Plyn možno využiť na ohrev vody v bazéne alebo v stredisku SPA. Kvapalný plyn v hotelovej gastronómii je zárukou nerušených služieb na špičkovej úrovni. Všetko to je možné vďaka telemetrickému systému. Ten zaručuje, že možno nepretržite monitorovať hladinu plynu v nádobe a dodať surovinu s požadovaným predstihom. Počas hľadania efektívneho zdroja tepla pre hotel alebo reštauráciu, namiesto kupovať môžete si najprv vyskúšať plynovú bombu na prenájom. Nepretržitá dodávka plynu, pohodlná forma vyúčtovania, bezpečné používanie a technická podpora to sú len niektoré výhody tohto riešenia.